Televisie decor voor NPO Club Hub

Een televisie decor in een kleine ruimte met een grootse aanblik. Voor Club Hub, een web only, programma voor de NPO hebben wij kleine decorstukken gemaakt. Door kleuren en de vormen heeft het decor een frisse en jeugdige uitstraling.

CLUB HUB

Club Hub is een show over alles wat zich afspeelt op social media. De presentatie is in handen van Quinty Misiedjan, Cesar Majorana en Emma Wortelboer. Iedere maandag, woensdag en vrijdag staat er een nieuwe aflevering online.

TELEVISIE DECOR IN EEN STUDIO

Doordat de studio niet dagelijks wordt gebruikt door Club Hub is het snel op- en afbouwen een vereiste. De stukken zijn gemakkelijk te verplaatsen en op te slaan en kunnen gelukkig ook tegen een stootje.

ADDITION, SPECIALIST IN TELEVISIE DECORS

Mer ruim 30 jaar ervaring in het ontwerpen, bouwen en technisch ondersteunen kunnen wij gerust zeggen dat wij hierin specialist zijn. Alle studio’s in Nederland kennen wij en wij werken samen met diverse regisseurs. Ook productieleiders en assistenten weten ons goed te vinden. Gewoonweg omdat we aan een half woord genoeg hebben en graag adviseren in het maken van de diverse keuzes. Denk hierbij aan materiaal, kosten, het doel en de duurzaamheid van het te realiseren decor.

INFORMATIE OVER DE MOGELIJKHEDEN?

Bij Addition bv staan we eigenlijk altijd klaar om een project te begeleiden, te ontwerpen en te realiseren! Geen uitdaging is ons te groot, dus bel gerust voor een afspraak naar 023-565 11 93 of mail ons via info@addition.nl. Wil je het contactformulier invullen, je bent meer dan welkom om al jouw wensen op te schrijven!

Deel dit project:

Share on email
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin