Over Addition

De historie

Voor de technische realisatie, engineering, ontwerp, en uitvoering van uw decor, interieur, pop-up store, stands en alle andere commerciële presentaties bent u bij Addition aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring in de televisie- en standbouw industrie zijn wij de meest betrouwbare en flexibele partner in uw decorbouw en standbouw.

Meedenken, sparren, ideeën en ervaringen uitwisselen is iets wat wij graag doen, gewoon omdat wij er altijd het mooiste en het beste van willen maken. Tenslotte is ieder project een visitekaartje.

Een zeer creatief en vindingrijk bedrijf, waar de communicatie tussen design en technische productie van het grootste belang is. Succes verzekerd als de communicatie tussen deze twee pijlers optimaal is.

Betrouwbaarheid, snelheid en flexibiliteit

Addition staat voor betrouwbaarheid, snelheid en flexibiliteit. Drie onmisbare factoren naast het prijsbewuste denkvermogen in deze branche. Zo behouden wij langdurige werkrelaties met onze opdrachtgevers. Decorbouw in de breedste zin van het woord is datgene wat wij met liefde en passie voor u realiseren.

Duurzaamheid

Bij Addition werken wij met talloze materialen, zoals hout, plaatmaterialen, kunststoffen, verf, metalen, folies, vloerbedekkingen en ga zo maar door.

Sociale verantwoordelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel . Wij zijn door onze projecten helaas materiaal verslinders. Toch moeten we verantwoordelijk omgaan met de omgeving waarin we leven. Veel opdrachten bestaan uit tijdelijke bouwsels waarna het vernietigd dient te worden.

Omdat er geen “Planet B”  bestaat hebben wij als doelstelling om zoveel mogelijk milieu vriendelijk te produceren en milieu bewust om te gaan met ons afval. Zo kopen wij materialen in bij leveranciers die dezelfde doelstelling hebben en zorgen wij ervoor dat ons afval gescheiden wordt aangeboden. Verder  zijn er talloze materialen die wij hergebruiken en verwerken in nieuwe projecten. Kortom, wij doen ons uiterste best! Uiteraard vragen wij ook aan onze cliënten om iets bij te dragen door te kiezen voor soms iets duurdere, maar meer milieu bewuste materialen. Daarnaast een verwijderingsbijdrage aan de verwerking van afval na afloop van een project zodat we samen onze planeet steeds netter kunnen achterlaten voor volgende generaties.

Onze diensten

Van ontwerp tot meubilair en van verlichting tot vloerafwerking, u kunt die zorg gerust aan ons over laten. Met ruim 20 jaar ervaring in het ontwerpen, produceren en plaatsen van beurs stands in diverse soorten en maten zijn wij in staat op onze eigen creatieve wijze al uw wensen op een beurs te realiseren binnen uw eigen budget.

Addition ontwerpt en realiseert decors in alle vormen en maten en op iedere gewenste locatie.

Wij zijn voortdurend bezig met het ontwikkelen van verrassende, creatieve en kwalitatief hoogwaardige ontwerpen daarin rekening houdend met alle wensen en eisen van onze opdrachtgevers.

Wij begrijpen dat een decor een eigen verhaal moet vertellen.

Ook de technische realisatie van een  bestaand ontwerp realiseren wij volgens hoogwaardige standaarden.

In samenwerking met diverse evenementen- en marketing bureaus ontwerpen, bedenken en produceren wij vanuit de visie van de opdrachtgever een decor, zodat ieder evenement op de juiste manier vormgegeven wordt. Uiteraard met oog voor de juiste beleving en sfeer.

Door de toenemende vraag naar loungemeubilair en speciale evenement decoratie hebben wij als onderdeel van Addition bv ADDrental in het leven geroepen.

Addrental levert stijlvolle evenement benodigdheden op alle locaties in Nederland.

Addition ontwerpt en realiseert unieke winkel- en showroom interieurs voor zowel onderscheidende en toonaangevende merken als voor opkomende merken waarbij wij graag een steentje bijdragen aan de ontwikkeling van de commerciële presentatie daarvan. Waarbij de functionaliteit en (her)bruikbaarheid altijd in samenspraak gaat met onze klanten. Ook met de technische realisatie van bestaande interieurs helpen wij graag een handje mee.

LASERSNIJDEN VAN ONTWERP TOT PRODUCTIE

Als je dan iets ontwerpt, dan wil je ook dat datgene wat je in je hoofd hebt er exact zo uit komt te zien en ook zo strak mogelijk! Doordat wij zelf altijd op zoek zijn naar het allermooiste resultaat met betrekking tot de ontwerpen die wij ontvangen en degene die wij zelf maken hebben wij ons al een aantal jaren toegelegd op het laseren met onze in-house machine. De resultaten zijn keer op keer verbluffend en wij worden super enthousiast van de resultaten.

De mogelijkheden met lasersnijden zijn eindeloos! Iedere gewenste vorm kan uitgesneden worden en het maken van prototypes is geen enkel probleem. Onze opdracht voor Nike is een mooi voorbeeld van de diverse mogelijkheden die wij jou kunnen bieden.

IN-HOUSE LASERMACHINES

Ontwerpen (al dan niet zelf gemaakt) produceren wij nu in een relatief korte tijd met diverse materialen.

✓ Hout (triplex, berkentriplex, MDF)
✓ Perspex
✓ Glas
✓ Karton
✓ Diverse kunststoffen zoals polyetheen/polyamide/polycarbonaat

LOGO’S

Logo’s lasersnijden wij uit diverse materialen, van gevel belettering voor winkels tot logo’s voor productpresentaties. U vraagt en wij kunnen het voor u ontwerpen, produceren en desgewenst monteren op locatie. Zo maakten wij voor Bakker Bart een prachtige gevelreclame die er strak uitziet.

EIGEN ONTWERP?

Heb je een eigen ontwerp of idee? Wij denken graag met je mee en zetten jouw idee om in datgene wat jij voor ogen hebt. Mail ons jouw ontwerp (liefst in EPS) en wij zetten jouw idee om in een fysiek product.

LASERSNIJDEN IN GROTE HOEVEELHEDEN

Inmiddels beschikken wij over 2 lasermachines, waarvan één een groot werkoppervlakte heeft. Hiermee kunnen wij eenvoudig in het groot en in grote aantallen produceren. Of het nu gaat om hout, karton, perspex of andere kunststoffen, wij kunnen datgene lasersnijden wat jij voor ogen hebt.

DECORATIE LASERSNIJDEN

Ook decoratieartikelen zijn uitermate geschikt om te lasersnijden, op deze manier kun je unieke objecten in een kleine oplage maken. Heb je een webshop en een fantastisch idee om in de markt te zetten, maar wil je eerst even kijken hoe jouw klanten hierop reageren? Dan is het idee uitvoeren stap 1, wij helpen jou hier graag bij.

INTERESSE GEWEKT?

Wij helpen u graag verder met het maken van logo’s, wanddecoratie, decoratie, gevelreclame, letters en nog veel meer. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Addition beheerd de opslag van uw waardevolle decor, beursstand of andere commerciële presentaties in onze ruime opslag of in onze ruime 20 of 40 voets containers.

Ook leveren wij desgewenst opslag containers op locatie, zodat uw goederen altijd dichtbij uw bouwlocatie staan. De containers zijn 2.60 hoog, dus uitermate geschikt voor grote stukken.

Ook voor het transport van de opslag containers en zelfs de demontage van uw decor of stand kunnen wij zorg dragen. Wenst u direct na een evenement vernietiging van het decor, dan bent u ook bij Addition aan het juiste adres. Voor alles geldt uiteraard dat u vooraf van ons een duidelijke en gespecificeerde prijsopgave ontvangt.

Wij ontwikkelen voortdurend verrassende, creatieve en kwalitatief hoogwaardige specials en decoraties voor diverse evenementen, product presentaties en product lanceringen. U bent ook van harte welkom om uw eigen ontwerp bij ons in te dienen zodat wij de technische realisatie voor u overnemen.