Televisie decor Boterhamshow NPO ochtendshow voor kinderen

Televisie decor Boterhamshow

In opdracht van de NTR een ontzettend leuk televisie decor mogen maken voor de Boterhamshow die in november 2017 bij de NPO uitgezonden gaat worden.

De basis van het decor is de enorme boterham die dienst doet als gastentafel. Ook zal er zich veel afspelen in de keuken, waar het nieuws zal worden doorgenomen in kindertaal.

De NTR omschrijft het nieuwe educatieve ontbijtprogramma als ‘DWDD’ voor kinderen’. Kijk ook op De Boterhamshow voor wat meer informatie over het programma.

Zeg het met poppen

Bij het maken van het decor moest rekening worden gehouden met de poppenspelers, zij mogen uiteraard niet in beeld komen en wij konden daar prima oplossingen voor maken.
De Boterhamshow moet een kruising worden tussen ‘DWDD en andere latenight talkshows’, maar dan met poppen. Namen van de nieuwe personages zijn onder meer Opper de Pop, Nico de Neushoorn en Pi R. Kwadraat. De show wordt iedere dag uitgezonden om 7.45 uur en is bedoeld voor kinderen tussen de zes en acht jaar.

Televisie decor

Het maken, ontwerpen en technisch realiseren van televisie decors is iets waar Addition zich al vele jaren mee bezig houdt. Het zijn altijd enorm leuke projecten waar veel overleg in is en waar zaken op sommige momenten op het laatste moment toch anders moeten. Gelukkig kennen wij het klappen van de zweep en houden we altijd rekening met wijzigingen. Want niets is zo veranderlijk als iets wat op camera er net even anders uitziet dan bedacht.
Rekening houdend met alle technische zaken zoals licht, geluid, camera en in dit specifieke geval poppenspelers.

Contact met Addition?

Wil je iets weten of kunnen we jou een geheimpje verklappen? Contact krijgen is best gemakkelijk, we helpen je graag verder!

Deel dit project:

Share on email
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin