Product display Nike Airmax 97 bij JD Sports aan de Nieuwendijk in Amsterdam

PRODUCT DISPLAY

De Nike Airmax 97 werd in het zonnetje gezet bij JD Sports in Amsterdam. Een originele product display die direct kon integreren in de het meubilair winkel en die ook nog eens opviel. De product display kon over de bestaande inrichting geplaatst worden, zodat er weinig bewegingsruimte voor klanten verloren zou gaan.

LASER

Letters, cijfers en logo’s kunnen wij door middel van een laser machine strak produceren. Door deze techniek worden uitsnede braamvrij en uiterst nauwkeurig gemaakt en gepersonaliseerd. Wij kunnen alle soorten hout en kunststoffen met deze techniek bewerken met het allermooiste resultaat. Wij gebruiken hiervoor bestaande ontwerpen en bestanden en kunnen desgewenst ook een ontwerp maken voor een speciale wens.

OPDRACHT

De display voor Nike Airmax 97 is ontworpen door Work-Shop locatie Amsterdam een reclame bureau wat zich specifiek bezighoudt met de retail. Door de gevarieerde opdrachten, de duidelijke communicatie en de mooie ontwerpen werken wij hier graag samen.

CONTACT

Wilt u een product in uw winkel extra promoten door middel van een presentatie? Wij helpen u graag met het realiseren hiervan. Heeft u een eigen ontwerp, dan verzorgen wij de technische realisatie en het plaatsen. Uiteraard denk wij ook graag met u mee en ontwerpen een presentatie ook naar uw eigen ideeën.
Neem gerust contact met ons op! Wij helpen u graag verder met het realiseren van een unieke presentatie.

Deel dit project:

Share on email
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin