Presentatie Display voetbalschoenen Robert Lewandowski

PRESENTATIE DISPLAY

Voor een unieke presentatie is daarbij behorende display van groot belang. In opdracht van Work-Shop hebben wij een presentatie display gemaakt. De allernieuwste voetbalschoenen van Nike werden gepresenteerd en aangeboden aan wereld voetballer Robert Lewandowski.

PERFECT FIT

De in-lay van de presentatie is precies op maat gemaakt, zodat de schoenen precies passen. Met onze lasermachine kunnen wij dit realiseren en het resultaat is dan ook fantastisch.

De display is voorzien van LED verlichting, zodat het logo van zowel Nike als InterSport prachtig uitkomen.

LASERSNIJDEN

Om alle details en vormen strak te kunnen uitvoeren maken wij gebruik van een lasermachine. Hiermee kunnen wij veel materialen en vormen op maat maken. Ook uw eigen ontwerp zetten wij om in een daadwerkelijk object.

ONTWERP

Heeft u alleen een idee en zet u dit graag om in iets tastbaars? Wij maken van uw idee eerst een ontwerp, om deze vervolgens voor u te maken. Als voorbeeld hebben wij bijvoorbeeld een design lamp gemaakt naar een idee van onze klant.
Produceren doen wij tot ongeveer 50 stuks, gewoon omdat wij graag unieke exemplaren blijven maken.

CONTACT

Wij wisselen graag met u van gedachten, het liefst persoonlijk en met een kopje koffie. U kunt ons contactformulier daarvoor gebruiken of de telefoon pakken en bellen naar 023 565 11 93

Deel dit project:

Share on email
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin