Oallery winkelinrichting Amsterdam

OALLERY VOOR BUNDERBAR

De 3 verdiepingen tellende winkel aan de Nieuwe Spiegelstraat in Amsterdam met een mix van kleding en opvallende kunstcreaties is een feestje om te bezoeken! In Oallery is van alles te zien en te bewonderen in de bekende antiek straat van Amsterdam. Deze opdracht is in samenwerking met Bunderbar gerealiseerd.

WINKELINRICHTING

Addition bv heeft in opdracht van Bunderbar de inrichting voor de nieuwe winkel mogen realiseren. Door de kleurrijke creaties is gekozen voor een rustige en strakke inrichting. Door middel van die combinatie tussen die 2 geeft een prachtig resultaat.

EIKEN PRESENTATIE KASTEN

De eiken presentatie kasten zijn op maat gemaakt en door de rustige en natuurlijk uitstraling is deze uitermate geschikt voor het presenteren van de diverse merken schoenen. In de presentatie kast voor de kunst objecten is op de bovenzijde glas geplaatst, zodat de producten goed gepresenteerd kunnen worden. Door het open karakter van de kasten zal de aandacht van de klant in de winkel snel getrokken worden. Omdat het belangrijk is dat bezoekers direct een goed overzicht krijgen van datgene wat er beschikbaar is in de winkel.

PRESENTATIE TAFELS

Een aantal presentatie tafels met een betonnen blad en een stoer stalen frame staan er in verschillende maten. Er is onder andere een tafel van 4 meter gebruikt om kunst op een rustige manier te kunnen tentoonstellen en waar gemakkelijk een andere indeling gemaakt kan worden. Ook een kleinere, vierkante en hoge tafel kan gebruikt worden om grotere en/of hogere producten op te plaatsen, zodat deze goed tot hun recht komen.

DESIGN, ONTWERP & REALISATIE

Addition realiseert alle mogelijke ontwerpen, heb je zelf geen ontwerp? Daarin zijn wij ook jouw betrouwbare partner.

Wil je iets weten of een idee hebben van wat wij allemaal kunnen? Neem gerust contact met ons op, het liefst hebben wij persoonlijk contact, maar een belletje kan natuurlijk ook!

Deel dit project:

Share on email
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin