Na het nieuws televisie studio decor

In opdracht van de BNN/VARA hebben wij een studio decor ontworpen, gerealiseerd en geplaatst voor het nieuwe nieuwsprogramma “Na het Nieuws“. De studio is 10 x 6 meter en het decor zal dagelijks gebruikt worden. Door de strakke vormen op basis van het kleurthema wat hoort bij het programma is het rustig om naar te kijken. Het maken van een studio decor in een kleine ruimte, met plaats voor camera’s en licht is een specialisatie, waarin wij ons in de laatste 20 jaar hebben verdiept. Een ander voorbeeld van een studio decor hebben wij gemaakt voor GreenTV.

STUDIO DESK

Doordat de presentator met gasten plaatsneemt is een strakke en overzichtelijke studio desk een “must”. Voor de ronde vorm is gekozen zodat er meer interactie is tussen gasten en presentator.

DAGELIJKS PROGRAMMA

Het programma zal dagelijks, na het nieuws van 20:00 uur uitgezonden worden op NPO 1 Extra. De presentatie is in handen van Renze Klamer. Hij ontvangt onder andere de nieuwe en jonge generatie opiniemakers, politici, ondernemers en deskundigen. Niet alleen een kweekvijver voor jong talent, maar ook met boeiende onderwerpen en pittige discussies.

Deel dit project:

Share on email
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin