Maritime Industry Evenementenhal Gorinchem

Beursstand Maritime Industry, een warme en toegankelijke ontmoetingsplaats ontworpen en geplaatst voor Slurink Bunkerstations. Door de gastvrije uitstraling komen veel beursbezoekers even langs. Deze stand trekt bezoekers aan, door het ongedwongen karakter.  Op een beurs kun je prima gebruik maken van de identiteit van jouw bedrijf, je profileert precies zoals je als bedrijf wilt overkomen.

VAKBEURS MET TOONAANGEVENDE EXPOSANTEN

Op 7, 8 en 9 mei 2019 vond de jubileumeditie van Maritime Industry plaats. Een niet te missen vakbeurs vanwege het grote aantal toonaangevende exposanten en de vernieuwingen die dit jaar zijn gepresenteerd. Een prachtig filmpje, waarin de beursstand Maritime Industry goed in beeld komt.

ROUTING OP DE BEURSVLOER

Er was een vernieuwde routing over de beursvloer, waardoor een nieuwe beleving tijdens het bezoek werd ervaren. De routing op een beurs is belangrijk, omdat je zoveel mogelijk mensen wilt spreken en je jouw bedrijf wilt presenteren is de locatie van jouw stand belangrijk. Easyfairs, de organisator van onder andere deze beurs, is altijd in ontwikkeling. Zo kijken zij goed naar routing om de juiste beleving te creëren. Per slot van rekening sta je er voor de bezoeker!

HUISSTIJL IN JOUW BEURSSTAND

Huisstijl is belangrijk voor jullie herkenbaarheid, zo ook voor de beursstand. Ook op een beurs straal je uit wat je bent en waar je voor staat. Slurink Bunkerstations levert o.a. gasolie, smeerolie en scheepsartikelen aan de binnenvaart en visserij. Dit familiebedrijf heeft een uniek netwerk en een groot assortiment aan producten. Een stoere, degelijke maar ook gastvrije beursstand Maritime Industry is het resultaat geworden.

INFO OVER ALLE BEURSSTANDS OP MAAT?

Heb je vragen over het ontwerpen, de technische realisatie en het plaatsen van alle soorten en maten beursstands op iedere lokatie. Wij hebben graag een vrijblijvend en persoonlijk gesprek over de mogelijkheden. Via ons contactformulier kun je alvast de vraag stellen of bel ons op 023 565 11 93.

Deel dit project:

Share on email
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin