Kanniewaarzijn Televisie Decor

Bij de Amsterdam Studio’s aan de Wenckebachweg in Amsterdam hebben wij het televisiedecor voor Kanniewaarzijn geplaatst. Ook de technische realisatie van het ontwerp van dit satirische Nederlandse televisieprogramma hebben wij mogen doen. Het programma wordt al sinds 2011 uitgezonden, waar de presentatie in handen is van Astrid Joosten en een wisselend gezelschap van cabaratiers.

BNNVARA

Met enige regelmaat plaatsen, realiseren en ontwerpen wij televisiedecors. Altijd rekening houdend met de wensen van de productie maatschappijen en in nauw overleg met het productieteam.

BINNEN BUDGET

Vooraf spreken wij altijd het budget af, waardoor wij uitstekend rekening kunnen houden met het gebruik van materialen en het waarborgen van de kwaliteit.

OPSLAG VAN DECORS

Omdat televisie decors soms meerdere seizoenen gebruikt worden, soms met grote of kleine aanpassingen, bieden wij de mogelijkheid om hele decors of delen hiervan op te slaan bij Addition op locatie.

DECORS, TV SETS & DESIGN

Op zoek naar een all round designer met verstand van technische realisatie? Check ons portfolio na meer dan 25 jaar ervaring

Deel dit project:

Share on email
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin