Junior Songfestival 2018

De nationale finale van het Junior Songfestival 2018 vond plaats in Theater Hanzehof in Zutphen. Een prachtige en gastvrije locatie waar wij regelmatig te gast zijn om TV decors te mogen plaatsen.

VOORBEREIDINGEN TV DECOR

De voorbereidingen voor de show zijn al maanden bezig, de eerste ontwerpen komen minimaal 2 maanden van tevoren binnen, zodat er voldoende tijd is om materialen te bestellen en eventuele aanpassingen te doen. Het decor wordt in delen in onze eigen werkplaats gemaakt en op een dusdanige manier dat de delen vervoerbaar zijn en rekening houdend met de toegangseisen van de locatie zelf.

OPBOUWEN TV DECOR

De opbouw neemt minimaal 2 dagen in beslag, zodat er voldoende gelegenheid is om eventuele aanpassingen te doen en de puntjes op de i te zetten.

AFBREKEN TV DECOR

Afbreken doen we in 1 dag, waarbij een aantal stukken bij ons worden opgeslagen, op verzoek van de opdrachtgever. Zo worden bijvoorbeeld de stoelen voor een volgende editie weer gebruikt.

SPECIALIST IN REALISATIE VAN TV DECORS

Met ruim 25 jaar ervaring in zowel het ontwerpen als het technisch realiseren is Addition inmiddels een begrip. Zowel producenten als regisseurs werken graag samen ons. De ervaring leert namelijk dat snel schakelen en kennis een vereiste is. 

Deel dit project:

Share on email
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin