Joris’ kerstboom met logo in 7 steden van branding voorzien

KERSTBOOM MET LOGO EN FAKKEL

Voor het televisie programma Joris’ kerstboom worden in 7 steden enorme kerstbomen neergezet. De bomen staan in de centra van Den Bosch, Dokkum, Deventer, Emmen, Leerdam, Apeldoorn en Leiden.

Deze opdracht kregen wij van de KRO/NCRV.

In de top van de boom moet het logo in een ronde vorm samen met een fakkel geplaatst worden. Uiteraard  voorzagen wij ook de gehele boom van honderden lichtjes.

DE TOP BEREIKEN

Om de top te kunnen bereiken werkten we met een hoogwerker en werken met een hoogwerker vergt weer special kennis die wij kregen van Le Gardinier.

3 FM SERIOUS REQUEST APELDOORN

De boom in Apeldoorn is tijdens 3FM Serious Request​ uiteraard te bewonderen! De boom staat centraal in het centrum van Apeldoorn, dichtbij het Glazen Huis om de sfeer te verhogen.

UITZENDING

Joris’ Kerstboom, zondag 24 december rond 21.10 uur op NPO 2.

Het programma Joris’ Kerstboom laat mensen stilstaan bij een bijzondere levensgebeurtenis en biedt een plek om bijzondere verhalen te delen. Dit jaar staat Joris’ Kerstboom in maar liefst zeven steden, namelijk: ‘s-Hertogenbosch, Deventer, Dokkum, Emmen, Leiden, Leerdam en Apeldoorn. In Apeldoorn haken zij aan bij de jaarlijks terugkerende actie 3FM Serious Request. De kerstboom is een ontmoetingsplaats voor mensen die als antwoord op de vraag ‘Voor wie heb jij een kerstgedachte?’ een foto in een kerstboom komen hangen.

Joris’ Kerstboom website

OOK ZO’N BIJZONDERE KERSTBOOM MET LOGO?

Neem dan contact op met Robert Peters, hij adviseert je graag over de mogelijkheden en onmogelijkheden van de  ideeën die je hebt!

Deel dit project:

Share on email
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin