Human Made Beer in Amsterdam

Levensgrote Polar Bear gemaakt in opdracht van Bunderbar voor het merk Human Made. Met Dimitri Bunder hebben wij een fijn en goed contact met betrekking tot bijzondere opdrachten. Zo ook deze ontzettende leuke beer voor dit opkomende Chinese merk.

VIA BOUWPLAAT BEER VERGROTEN

De originele beer is een bouwplaat gemaakt uit karton. Doordat de plaat in- en uit elkaar gevouwen kan worden, kunnen wij de contouren exact op maat laseren. De Human Made Beer is uitvergroot naar 5.5 meter breed en 2.65 hoog.

HUMAN MADE BEER IN ONDERDELEN

De beer is geplaatst bij Oallery in de Spiegelstraat in Amsterdam, waar het naar de derde verdieping moest. Omdat de lift van 1 x 1.30 meter is, hebben wij de onderdelen in deze maximale maten gemaakt, waardoor de beer daarna in elkaar gezet kon worden.

AFWERKING OP LOCATIE

Om de beste strakke lijnen te kunnen maken en geen risico te hebben tijdens het transport hebben wij ervoor gekozen om de prints op locatie te beschilderen en te plamuren. De vlekken hebben wij aangebracht met vooraf geplot maskingfolie.

NOOIT STANDAARD, DUS ALTIJD UNIEK

Of het nu een bestaand model is of een idee, Addition makt van ieder materiaal datgene wat jij voor ogen hebt. In dit geval van klein naar groot, maar ook van groot naar klein. Een eigen ontwerp of een idee wat je hebt kunnen wij, samen met jou, tot werkelijkheid maken.

CONTACT

Bij Addition houden wij van persoonlijk contact en laten wij heel graag al onze werken virtueel alvast zien. We maken graag kennis met jou en kijken waar we jouw idee tot werkelijkheid kunnen brengen. Gewoonweg omdat wij het waanzinnig vinden om een idee om te zetten in realiteit, uiteraard binnen alle mogelijkheden en gebruik makend van oplossingen. Bellen kan naar 023 565 11 93 of stuur alvast een berichtje via ons contactformulier.

Deel dit project:

Share on email
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin