Fashion Exchange etalages De Bijenkorf

In opdracht van Found. hebben wij de etalages voor alle 7 vestigingen van De Bijenkorf voorzien van een nieuwe inrichting voor de landelijke Fashion Exchange campagne. Alle etalagestukken zijn bij ons “in house” geproduceerd naar het ontwerp van De Bijenkorf. Alle stukken zijn gemaakt van gerecyclede materialen, waardoor de boodschap nog duidelijker overkomt.

FASHION EXCHANGE

Is een campagne van De Bijenkorf waardoor klanten slimmer en bewuster met hun kledingkeuze om zullen gaan. Wist u bijvoorbeeld dat wij jaarlijks zo’n 145 miljoen kleding weggooien, wat vervolgens bij het restafval terechtkomt? Terwijl de productie van katoen ontzettend veel energie en water kost en een grote ecologische voetafdruk achterlaat. Door de bewustwordings campagne van de Bijenkorf worden een groot aantal mensen bereikt.

CAMPAGNE, COMMUNICATIE & UITSTRALING

Om de campagne de juist vorm te geven, moet de communicatie op datzelfde niveau zijn. De etalages van de Bijenkorf zijn altijd in het oog springend en veelzeggend, zo ook dit ontwerp voor de Fashion Exchange campagne.

Addition zorgt graag voor de uitstraling die past bij het originele ontwerp. Precies datgene wat in het hoofd zit van een ontwerper, dat produceren wij in een kleine oplage. Want alleen dan blijven ontwerpen uniek en veelzeggend.

ONTWERP EN/OF ENGINEERING

Ook ontwerpen doen wij, in alle vormen en maten! Maar we helpen ook graag om een ontwerp van jou om te zetten in een daadwerkelijk resultaat, waarbij wij natuurlijk onze know-how altijd zullen delen. Check een paar voorbeelden in onze uitgebreide portfolio.

CONTACT

Wil je graag eens van gedachten wisselen? Of heb je eigenlijk al een idee en wil je weten of de technische realisatie door Addition bv gedaan kan worden? Bij ons staat de koffie altijd klaar en de deur is meestal open, maar een belletje vantevoren is wel verstandig. Bel gerust naar 0252 565 11 93 of mail naar info@addition.nl

Deel dit project:

Share on email
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin