DYSON supersonic lancering Bijenkorf Amsterdam

Dyson Supersonic lancering

Omdat de Dyson Supersonic haardroger opnieuw is uitgevonden werd de lancering gevierd in de Bijenkorf in Amsterdam. Addition maakte een mooie display waar de haardrogers prachtig op konden worden neergezet en vast gemaakt.

Blow Dry Bar

Omdat alle bezoekers welkom waren om door professionele haarstylisten met een mooi geföhnd kapsel de Bijenkorf te verlaten is en een Blow Dry Bar neergezet met de look & feel van een kapsalon. Er was plaats voor 4 personen en waren snel en vaak bezet met voornamelijk dames die het gebruik van de Dyson Supersonic weleens wilden meemaken.

De ontvangst of receptie balie

Is ontworpen en customized door Addition en kan op zowel beurzen als evenementen gebruikt worden. De balie heeft een schrijfgedeelte waar ook gemakkelijk zaken neergelegd kunnen worden die uit het zicht dienen te blijven. Op de balie is voldoende ruimte voor folders en een display.

Print op presentatie doek

De promotie doeken waar een prachtige uitvergrote foto op staat maakt de ruimte af. Als je indruk wilt maken (en dat willen we) dan is dit een sterk visueel communicatie middel, waar je als bezoeker niet omheen kunt.

Deel dit project:

Share on email
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin