Dyson N308 Airwrap Styler lancering Westergasfabriek Amsterdam

In samenwerking met Zenergon de lancering in Westergasfabriek van de N308 Airwrap Styler in Amsterdam tot in detail geregeld. Dyson heeft een Europese lancering gedaan voor deze nieuwe styler om deze zodoende bekend te maken.

Dyson 308 tour

De tour trok langs diverse modesteden in Europa, via Berlijn, Parijs en later naar Milaan werd de styler getoond aan het professionele publiek.

Werkvoorbereiding & projectmanagement

Addition bv was verantwoordelijk voor de technische werkvoorbereiding en het technische projectmanagement van de lancering in Amsterdam. De Westergasfabriek was de gekozen lokatie, waarbij in Zuiveringshal West de producten gepresenteerd werden.

On time en in time!

Doordat het gehele project goed en in detail was voorbereid, is de hele presentatie in 2 dagen opgebouwd.

Licht en faciliteiten

De samenwerking met JUR light was ook deze keer weer een fijne. Alleen door goed afspraken en professionele medewerkers kan een klus zoals deze op de juiste manier gedaan worden.

Wanden en prints

Zo’n 175 m2 wanden zijn geprint, beschilderd en bespannen, zodat de producten op een mooie manier gepresenteerd kunnen worden. De ruimte in de Zuiveringshal is optimaal benut en een mooi decor achter de strakke producten van Dyson.

Technisch projectmanagement

Addition bv is door de jarenlange ervaring van productpresentaties en het ontwerpen van decors een aangewezen partner op projectmanagement aan uit te besteden. Heeft u een (Europese) productlancering of presentatie? En wilt u dat dit technisch tot in de puntjes wordt verzorgd? Wij verzorgen dit graag voor u, wij nemen vervolgens alle technische zaken met plezier uit handen. Via ons contactformulier kunt u alvast uw gegevens achterlaten en uw vraag stellen.

Deel dit project:

Share on email
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin