Dyson beursstand Cocoon Brussels Expo

Voor Dyson mochten wij de stand opbouwen op Cocoon Brussels Expo. Door een ruime, strakke en transparante stand neer te zetten, is er voldoende ruimte voor bezoekers om producten te kunnen bekijken.

BEURSSTAND VOOR PRODUCT PRESENTATIE

Een beursstand is bij uitstek geschikt om producten aan bezoekers te kunnen presenteren. Belangrijk is bijvoorbeeld dat de beursstand gemakkelijk toegankelijk is. Met de bedoeling om voldoende ruimte te hebben voor standpersoneel en bezoekers. Doordat alle producten veilig vast zitten, is er geen diefstal risico.

BEURSSTAND COCOON BRUSSELS EXPO

Cocoon is de grootste woon- en interieur beurs van België en vindt in het najaar plaats in Brussels Expo. De allerlaatste trends worden hier tentoongesteld en wordt vervolgens bezocht door bijna 100.000 bezoekers.

TECHNISCHE REALISATIE & ONTWERP

Ruim 25 jaar zijn wij reeds actief in de wereld van standbouw. Voor iedere uitdaging hebben wij intussen een oplossing. Door onze ervaring zijn wij in staat om vooruit en met u mee te denken. Het deelnemen aan een beurs brengt al voldoende uitdagingen met zich mee, wij zorgen voor de stand en u voor de producten en het standpersoneel.

OP ZOEK NAAR EEN CREATIEVE STANDBOUWER MET VISIE?

Wij gaan graag een gesprek met u aan, zodat wij uw wens tot uitvoer kunnen brengen. Ook het ontwerp maken wij graag voor het budget wat u voor ogen heeft. Neem gerust contact met ons op via 023 565 11 93 of ons contactformulier.

Deel dit project:

Share on email
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin