Design serveerwagen RVS Hard Rock Café Amsterdam

Wat een gave opdracht kregen wij weer om van RVS een serveerwagen de maken voor het Hardrock Café Amsterdam. De wagen moest aan een aantal voorwaarden voldoen, waardoor het een knap en strak design werd. Het is een prachtige mobiele oplossing geworden voor bijvoorbeeld evenementen, catering, buffetten en bereidingen aan tafel. Deze serveertafel is een uniek exemplaar! Er is vooral gedacht aan gebruiksvriendelijkheid voor degene die achter de serveerwagen komt te staan.

RVS

De trolley is gemaakt van roestvrij staal vanwege het strakke en stoere uiterlijk wat gewenst is. Niet onbelangrijk ook is dat RVS onderhoudsvriendelijk is en tegen een stootje kan tijdens transport naar bijvoorbeeld evenementen.

Interieur & mogelijkheden

De serveerwagen is flexibel te gebruiken door de zwenkwielen met rem die aan de onderzijde geplaatst zijn. De achterzijde heeft schuifdeurtjes waarachter door de rails met geleiders bakken geplaatst kunnen worden. Dit is gemakkelijk voor bijvoorbeeld een kleine voorraad en het bewaren van ingrediënten.
Achter het linker deurtje is de mogelijkheid om via het spoel gedeelte vloeistoffen af te voeren. Het werkblad aan de bovenzijde is ruim genoeg om aan te werken. Door de lage opstaande rand kan er schoon en opgeruimd gewerkt worden.

Logo op de voorzijde

Het zwarte logo van het Hardrock Cafe is gelazerd uit kunststof. Laseren geeft verreweg het mooiste en strakste resultaat. Met het aanbrengen van een logo maak je ieder product custom made. Het is uiteindelijk belangrijk om jouw bedrijf op de juiste wijze te etaleren op iedere mogelijkheid die zich voordoet.

Contact

Addition is gespecialiseerd in de technische realisatie van allerhande ontwerpen. Heb je zelf een ontwerp en wil je dit laten uitvoeren? Of heb je een idee en heb je hulp nodig bij het ontwerpen en realiseren van jouw idee? Neem gerust contact met ons op! Wij zijn altijd in voor leuke, nieuwe, frisse en handige ideeën!

Deel dit project:

Share on email
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin