Design lamp voor BT Makelaars

Door de hoge vide op het kantoor van BT Makelaars in Schiphol Rijk was het best lastig voor de eigenaren om een lamp op maat te vinden. Doordat de vide omringd is door ramen en van buitenaf zichtbaar is, was de wens om een eyecatcher neer te hangen.

De eigenaresse had zelf wel een idee en dit heeft Addition bv omgezet in een ontwerp op maat. De hoogte en het transparante karakter zijn belangrijk in dit specifieke ontwerp.  Een grote lamp moet de ruimte aanvullen. Deze unieke lamp hangt nu trots op het ruime en transparante kantoor.

ONTWERP OMZETTEN NAAR WERKELIJKHEID

Omdat wij beschikken over een aantal lasermachines kunnen wij direct ontwerpen en ideeën omzetten in resultaten. Onze kennis van materialen en het toepassen van mogelijkheden maakt het mogelijk om van ieder idee een werkbaar ontwerp te maken.

PLAATSEN VAN EEN ONTWERP

Daar wij altijd vooraf  rekening houden met de bereikbaarheid van ruimtes, kunnen wij snel plaatsen. In dit specifieke geval moesten we rekening houden met het feit dat de lamp niet in zijn geheel door een deur kon. Ook de lift is niet groot genoeg om de lamp te kunnen vervoeren.

Door middel van het demonteerbaar maken van het ontwerp, is het mogelijk om de lamp in delen te vervoeren en ter plekke te monteren.

DESIGNLAMP OF ANDER ONTWERP?

Heb je zelf een idee of heb je juist geen idee? Addition helpt jou graag bij het ontwerpen en realiseren van alle mogelijke ideeën. Jouw eigen idee omzetten in realiteit is iets waar wij je graag bij assisteren. Bel ons gerust op 023 – 565 11 93 of neem via de virtuele weg contact met ons op.

Deel dit project:

Share on email
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin