Debat tafel voor Het Gelders Verkiezingsdebat

In het provinciehuis in Arnhem is het Gelders Verkiezingsdebat gehouden. Twaalf lijsttrekkers gingen een dag voor de Provinciale Statenverkiezingen met elkaar in gesprek. De debattafel bood plaats aan de 12 lijsttrekkers plus 2 presentatoren. De debattafel voldeed aan bepaalde afmetingen doordat er rekening gehouden moest worden met de beschikbare ruimte. Zodat ook televisie apparatuur goed kon worden geplaatst.

DEBATTAFEL MET LOGO

De debattafel hebben wij ontworpen en “in huis” gerealiseerd. Ook het logo aan de voorzijde hebben wij met onze laser machine mooi strak kunnen maken om deze vervolgens in de juiste kleuren te schilderen.

PLAATSING OP LOCATIE

Doordat wij beschikken over het juiste materiaal hebben wij alles in eigen hand en kunnen opdrachtgevers volledig helpen. Wij zijn niet afhankelijk van anderen en kunnen daardoor snel en gemakkelijk schakelen. Dit wordt door klanten vaak als zeer prettig ervaren.

DE UITZENDING

Om goed te kunnen zien hoe onze ontwerpen op scherm overkomen, hebben wij het debat voor u opgezocht. Via Omroep Gelderland het Gelders Debat, met wat ons betreft, de debat tafel in de hoofdrol.

UNIEKE ONTWERPEN VOOR UNIEKE EVENEMENTEN

Addition bv maakt altijd unieke ontwerpen en altijd in samenwerking met onze opdrachtgever. Waarschijnlijk heeft u ook een idee van wat u wilt, wij helpen u met het definitieve ontwerp, de technische realisatie en de plaatsing van de objecten. Heb je een uniek exemplaar nodig? Geef ons gerust een belletje op 023 565 11 93 of neem contact op via ons contactformulier.

Deel dit project:

Share on email
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin