Brillen displays & design voor Karün

BRILLEN DISPLAYS VOOR KARÜN

In opdracht van Found hebben wij zowel het ontwerp als de technische realisatie mogelijk gemaakt voor een 40-tal brillen displays voor Karün. Doordat alle brillen worden gemaakt van gerecycled materiaal moet ook de display hieraan voldoen. Brillen worden geïnspireerd op de natuur ontworpen en zo ook de displays. De opdracht was daarin ook duidelijk: Gebruikte materialen moeten gerecycled zijn en dus passend bij de prachtige filosofie van Karün.

Het logo van is in het hout gelaserd, wat wij in huis voor u realiseren, zodat wij de allerbeste kwaliteit kunnen waarborgen.

COUNTER OF TOONBANK DISPLAYS

Een display die gebruikt zal worden op toonbanken en counters moeten qua hoogte afgestemd zijn op het winkelende publiek. Vanaf diverse oogpunten dienen de producten, in dit geval, de brillen goed zichtbaar zijn. Uiteraard ook gemakkelijk te vervoeren en verplaatsbaar,  zodat de displays in verschillende winkels bruikbaar zijn.

ONTWERP EN TECHNISCHE REALISATIE

Addition bv ontwerpt en realiseert regelmatig voor diverse merken en retail bedrijven displays in kleine aantallen. Onze grootste kracht ligt in het snelle schakelen en de constante communicatie, zodat de klant exact datgene krijgt wat voor ogen is. Door onze ervaring binnen de retail sector kunnen wij u van het beste advies voorzien. Gewoonweg omdat wij weten wat een bezoeker ziet en wat ook nog eens technisch mogelijk is.

Van vloerdisplay tot toonbank display, wij ontwerpen en realiseren vanaf 1 stuk tot kleine aantallen in eigen werkplaats, waar wij kunnen werken in de meeste kleine details.

INFORMATIE OVER DESIGN DISPLAYS?

Wij helpen u graag verder, ook als u zelf een ontwerp hebt waarvan u een partner zoekt voor de technische realisatie hiervan. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 023 565 11 93 of via info@addition.nl

Deel dit project:

Share on email
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin