Beursstand voor Lenovo op SETT Namen

Op 25 en 26 april vond de SETT in Namen, Belgie plaats. Met meer dan 100 conferenties, workshops en live chat rooms kan er informatie worden verkregen over onderwijs. SETT staat voor: School, Education, Transformation en Technology. In opdracht van Zenergon hebben wij deze beursstand op SETT mogen plaatsen.

LENOVO OP DE BEURS

Bij Lenovo zetten de engineers zich in om verandering teweeg te brengen in de ervaring van klanten met technologie en de interactie met de wereld om ons heen. Ook wel intelligente transformatie genoemd. Zij geven de aanzet voor wat er allemaal mogelijk is met technologie in de vorm van Augmented Intelligence. Waarmee menselijke capaciteiten kunnen worden verbeterd en bevorderd en waar ook het onderwijs een grote mee kan maken.

BEURZEN IN NAMUR EXPO BELGIE

Namur EXPO ligt in het hart van Frans sprekend Belgie en is mooi, ruim en duurzaam opgezet, met diverse grote zalen.

ONTWERP VAN DE BEURSSTAND OP SETT

Voor de beurs is gekozen voor een ruime, hoge en transparante beursstand. Door voldoende ruimte te creëren is interactie met bezoekers goed mogelijk. Er zijn diverse hoeken gecreëerd waar bezoekers de producten kunnen bekijken. Doordat er in de hoogte kon worden gewerkt is de beursstand op SETT goed zichtbaar uit alle hoeken van de beurs. Alle schermen zijn geïntegreerd in het design, waar de prints in de verschillende kleuren goed de aandacht trekken.

BEURSSTANDS PLAATSEN WIJ OP IEDERE LOCATIE

Omdat wij graag zoveel mogelijk bezoekers en bedrijven aan elkaar verbinden, zorgen wij voor duidelijke stands. Wij ontwerpen, adviseren, bouwen op, breken af en slaan uw stand desgewenst voor u op. Op iedere beurslocatie of Expo hebben wij ervaring binnen Nederland maar ook ver daarbuiten.

INFORMATIE OVER BEURSDEELNAME

Wij adviseren u graag en helpen u verder in de gehele beurs wereld. Uiteraard staan wij u met raad en daad terzijde, zodat u zorgeloos kunt deelnemen aan de beurs en er met een goed gevoel op terug kunt kijken. Neem gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord op 023 565 11 93 of laat een bericht achter op ons contactformulier.

Deel dit project:

Share on email
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin