Beursstand op Zorgtotaal voor Van Hoeckel

In opdracht van Van Hoeckel hebben wij een gastvrije beursstand op Zorgtotaal ontworpen en geproduceerd. Omdat de ruime stand een mooie plek had op de beurs konden wij een open stand tekenen. Waardoor beursbezoekers gemakkelijk naar binnen konden lopen en beurspersoneel de ruimte had om gasten te ontvangen.

BELEVING IN EEN BEURSSTAND

Een beurs is een uitgelezen plek om jouw bedrijf te presenteren zoals je bent. Deze beursstand op Zorgtotaal geeft de juiste sfeer van het bedrijf weer. Een gastvrij en warm bedrijf in de foodcare industrie, die hun nieuwe aanpak wilde presenteren.

beursstand op zorgtotaal

EYECATCHER BOVEN DE STAND

Boven de beursstand hing een grote ronde eyecatcher, die aan de onderzijde door middel van LED verlicht is. Deze manier van presenteren zorgt voor zichtbaarheid op een grotere afstand.

DIVERSE CONTACTMOMENTEN

Door op de hoeken van de stand aparte plekken te creëren waarmee contact kan worden gelegd met bezoekers, geeft het personeel de kans om mensen gemakkelijk aan te spreken. Beurspersoneel wat trots op de stand staat is aantrekkelijk. Niet alleen voor bezoekers, maar ook voor het standpersoneel zelf. Van Hoeckel geeft in een kort filmpje een mooie impressie.

ONTZORGEN VOOR EEN BEURS; ONTWERP, PLAATSING, DEMONTAGE EN OPSLAG

Addition bv zorgt ervoor dat jij geen omkijken meer hebt naar het ontwerpen, plaatsen en demonteren van jouw beursstand op Zorgtotaal. Wij zorgen ervoor dat alles gereed is voordat de beurs opent en je kunt nadat de laatste bezoekers weg zijn jouw spullen pakken. Wij zorgen voor de demontage en eventueel de opslag van de stand.

INFORMATIE OVER BEURSSTANDS

Ben je op zoek naar een ontwerper die ook de technische realisatie van jouw beursstand voor jou regelt? Wellicht kunnen wij iets voor elkaar betekenen. Wij ontwerpen en plaatsen al ruim 30 jaar stands in Nederland en Europa. Heb je alleen een ontwerper nodig? Hiermee helpen wij jou ook. Neem gerust contact met ons op via 023 565 11 93 of via het contactformulier.

Deel dit project:

Share on email
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin