Beursstand Gastvrij Rotterdam voor Dyson Professional

In opdracht van Zenergon en voor Dyson hebben wij een strakke beursstand ontworpen en geplaatst op de beurs Gastvrij Rotterdam. De beurs vond plaats in Ahoy Rotterdam. Een prachtige beurs locatie, waar ruim voldoende rekening wordt gehouden met zowel beursbezoekers als standeigenaren.

BEURSBEZOEKERS IN DE STAND

Door rekening te houden met de ruimte die bezoekers nodig hebben om producten te kunnen testen en goed te bekijken kregen potentiële klanten een goed idee. Een toiletruimte is als het ware nagebouwd, waardoor een goed beeld werd gecreëerd.

BEURSPERSONEEL HEEFT DE RUIMTE

Een transparante en open stand geeft ook het beurspersoneel voldoende de gelegenheid om producten goed te laten zien. Beurspersoneel is op deze wijze ook goed zichtbaar en gemakkelijk te benaderen.

DYSON ONTWORPEN VOOR SUPERIEURE GASTERVARING

De gastervaring die Dyson graag wilt geven in de horeca geven wij graag door via de beursstand Gastvrij Rotterdam. Wij vertalen de wensen van Dyson naar een strakke en moderne beursstand.

Dyson staat garant voor strakke designs en superieure technologie. Van lichtniveaus tot luchtkwaliteit tot persoonlijke verzorging en hygiëne in de toiletruimte: elk detail heeft invloed op het comfort en welzijn van uw gasten.

UW BEURSSTAND OP GASTVRIJ ROTTERDAM

Gaat u deelnemen aan de beurs Gastvij Rotterdam en bent u op zoek naar een standbouwer die ontwerpt, bouwt en plaatst, neem dan gerust contact op. Wij ontwerpen naar aanleiding van een persoonlijk gesprek, zodat wij uw wensen en verwachtingen goed in kaart kunnen brengen. Geen zorgen meer over plaatsen, indelen of vervoer! U hoeft alleen nog te denken aan uw standpersoneel en dan is wel zo rustig, want uiteindelijk moeten zij het tijdens de beurs gaan doen! Contact kan via ons contactformulier of een persoonlijk belletje naar 023 565 33 41

Deel dit project:

Share on email
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin