Over Addition

De historie

Voor de technische realisatie, engineering, ontwerp, en uitvoering van uw decor, interieur, pop-up store, stands en alle andere commerciële presentaties bent u bij Addition aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring in de televisie- en standbouw industrie zijn wij de meest betrouwbare en flexibele partner in uw decorbouw en standbouw.

Meedenken, sparren, ideeën en ervaringen uitwisselen is iets wat wij graag doen, gewoon omdat wij er altijd het mooiste en het beste van willen maken. Tenslotte is ieder project een visitekaartje.

Een zeer creatief en vindingrijk bedrijf, waar de communicatie tussen design en technische productie van het grootste belang is. Succes verzekerd als de communicatie tussen deze twee pijlers optimaal is.

Betrouwbaarheid, snelheid  en flexibiliteit.

Addition staat voor betrouwbaarheid, snelheid en flexibiliteit. Drie onmisbare factoren naast het prijsbewuste denkvermogen in deze branche. Zo behouden wij langdurige werkrelaties met onze opdrachtgevers. Decorbouw in de breedste zin van het woord is datgene wat wij met liefde en passie voor u realiseren.

Onze diensten

“Robert Peters is a creative and solutionminded set and eventdesigner who produced sets and stages for various of our tvproductions and events. Robert has great knowledge of materials and construction techniques. Also a great teamplayer and fun to work with!.”

Michiel B.


Lees meer Referenties
Website: Noon Design