Zappelin Go kleurrijk TV decor voor kinderen

Kleurrijk TV decor voor Zappelin Go

Zappelin Go zit barstensvol energie en heeft Addition bv opdracht gegeven om het decor te vernieuwen en op te frissen.  Het TV decor van dit energieke kinderprogramma zit vol vrolijke kleurexplosies, is stoer en fris, bruisend en jong. Het TV decor past goed bij de beweeglijke kinderen en huppelende presentatoren.

Ontwerp & productie

Het TV decor van het seizoen 2017 hebben wij ook in opdracht van Zapp mogen ontwerpen en produceren. Het decor is in het vorige seizoen een aantal maal op- en afgebroken.  Om alles weer netjes en strak te maken kunnen wij “In House” alle onderdelen spuiten en bijwerken. De extra onderdelen van het TV decor, zoals de hekjes en de banden kunnen wij daardoor in dezelfde kleurstellingen bij produceren. Zodat het hele decor exact goed op elkaar afgestemd is.

TV decor Zappelin Go

Opslag van TV decor

Een TV decor kan bij Addition bv ook opgeslagen worden, zodat het gemakkelijk weer op transport kan richting de studio waar het decor geplaatst moet gaan worden. Als een TV decor voor langere duur gebruikt dient te worden en er geen opslag mogelijkheid bij de productie of de studio’s is voorziet Addition bv hierin in de behoefte.

Specialist in ontwerp en productie van TV decors

Addition bv heeft inmiddels ruim 20 jaar ervaring in het ontwerpen van TV decors. Wij weten als geen ander wat de mogelijkheden zijn en zullen altijd meedenken om de beste oplossing te vinden, waarbij de kosten uiteraard nauw in de gaten worden gehouden.

Een leuk voorbeeld, waar we trots op zijn, om ook eens naar te kijken is De Boterhamshow.

Meer weten of nieuwsgierig?

Wij vertellen heel graag over datgene wat we met hart en ziel iedere dag doen! Ontwerpen, adviseren, produceren en genieten van alles wat we kunnen maken. Je bent altijd welkom en de koffie staat meestal klaar, geef wel eerst even een belletje naar 023 565 11 93 want we willen je niet missen.

Ons contactformulier is 24/7 beschikbaar voor vragen, opmerkingen, complimenten en alle andere uitingen.

Delen

Opdrachtgever

AvroTros

Type Project

Decor, Opslag en afvalverwerking
Website: Noon Design