Beursstand op Webwinkelvakdagen voor GS1

Beursstand op Webwinkelvakdagen

Op een druk bezochte beurs in de Jaarbeurs in Utrecht konden ruim 13.000 bezoekers kennismaken met GS1. De beurs staat volledig in het teken van de E-Commerce en alles daaromheen. Niet gek dus dat GS1, als officieel verkoopkanaal voor barcodes hier een nette beursstand neer wilde zetten.

Stand met full color prints en doeken

Een simpele maar doeltreffende manier van een beursdeelname is een eenvoudige stand die door duidelijkheid in het oog van de bezoeker springt. De standvloer is voorzien van tapijttegels, die uiteraard gezogen en vlekkeloos opgeleverd wordt voordat de beurs begint.

Desk voor standpersoneel

Een nette en overzichtelijke desk staat centraal in de beursstand op Webwinkelvakdagen voor GS1. Hierdoor zijn alle persoonlijke spullen uit het zicht en veilig opgeborgen. Ook de voorraad flyers, kaartjes en give-aways liggen veilig opgeborgen.

beursstand webwinkelvakdagen

Ook een stand op de Webwinkelvakdagen?

Neem vrijblijvend contact met ons op, wij doen namelijk niets liever dan mooie, professionele, praktische en nette beursstands ontwerpen, plaatsen en demonteren. Zodat alle bedrijven zorgeloos kunnen genieten van een leuke en commercieel goede beurs! Wij spreken je graag op 023 566 11 93. En ook mailen kunnen wij als de beste via ons contactformulier of via info@addition.nl

 

Delen

Opdrachtgever

GS1

Type Project

Beurs Stands
Website: Noon Design