Zig Software beursstand op Expo Houten

Beursstand op het Corporatieplein

In opdracht van Zig Software een unieke stand ontworpen en geplaatst op de Expo in Houten. De beurs, genaamd Corporatieplein is een beurs voor bedrijfsvoering ICT & innovatie voor woningcorporaties in Nederland.

Thuis bij Zig Software

Niet heel vreemd dat Zog Software een thuis gevoel wilde creƫren, een stand waar je gemakkelijk binnenloopt. Omdat de uitstraling warm is en er voldoende gelegenheid is toto het voeren van een goed gesprek.

Huisstijl en kleuren

Zig Software heeft zich goed verdiept in het uitrollen van haar huisstijl en deze is goed terug te vinden in de beursstand Expo Houten. Blauw staat voor het deel zoeken en vinden en oranje voor bewonen en verhuizen. Dit zijn 2 specifieke takken binnen het bedrijf en dit is door middel van de beursstand goed en duidelijk weergegeven.

Beursstand Expo Houten

Addition bv plaatst vele beursstands op de Expo Houten, wij weten de weg en helpen u graag met het vinden van de juiste weg, waardoor uw beurs een succes zal worden. Wij zorgen ervoor dat u, ruim voordat de beurs opent het u en uw werknemers aan niets ontbreekt.

Contact over uw beursstand?

Addition bv helpt u graag bij een succesvolle beursdeelname. Wij maken samen met u een beursstand die bij u en uw bedrijf past, zodat u onderscheidend kunt zijn. Door onze prijs/kwaliteit verhouding en professionaliteit zorgen wij dat u een onvergetelijke beurs tegemoet gaat. Bent u op zoek naar een standontwerper en -bouwer, maak dan gerust een afspraak.

Delen

Opdrachtgever

Zig Software

Type Project

Beurs Stands
Website: Noon Design