Beursstand RAI Amsterdam op Independent Hotelshow

Beursstand RAI Amsterdam voor Dyson

Ook deze keer werkten wij graag en fijn samen met Zenergon. Deze keer maakten wij voor Dyson een beursstand RAI Amsterdam op de Independent Hotelshow. Een kleine, maar comfortabele stand waar bezoekers de ruimte hebben om de producten van Dyson te testen en in alle rust te bekijken.

Beursstand Independent Hotelshow

Deze beurs vond voor het eerst plaats in London in 2012 en in 2019 voor het eerst in Amsterdam. Een internationale beurs waar hoteliers zowel uit de Benelux, Duitsland, maar ook uit de rest van Europa een kijkje komen nemen.  Ervaringen en passie voor de gastvrijheidsindustrie komen samen en bouwen aan een professionele toekomst.

Toegankelijkheid van een beursstand

Wij kunnen het niet vaak genoeg benadrukken! Een beursstand RAI Amsterdam en op iedere andere locatie moet goed toegankelijk zijn voor beursbezoekers, maar ook voor standpersoneel. Ruimte om te kunnen praten met potentiële klanten en ruimte om producten goed te kunnen bekijken. Belangrijk is ook dat er plek is om apart te kunnen zitten, om zodoende tot een intensiever gesprek te kunnen komen. Ook de entree van de stand zou voor iedereen goed toegankelijk moeten zijn, door middel van een oprit heeft niemand last van opstaande randen.

Beursstand RAI Amsterdam

Beursstands op iedere gewenste locatie

Waar je ook een beursstand zou willen plaatsen om jouw bedrijf of product te laten zien. Addition bv vindt altijd een oplossing binnen de mogelijkheden en binnen budget.

Complete en flexibele oplossing voor uw beursstand

We zetten nogmaals op een rijtje wat wij voor u kunnen betekenen. Alle diensten die wij leveren kunnen uiteraard ook apart van elkaar geleverd worden. Heeft u bijvoorbeeld al een ontwerp? Dan verzorgen wij de technische realisatie. Heeft u geen opslag van uw beursstand nodig? Wij bieden hiervoor de mogelijkheid, dit is zeker geen verplichting.

Contact over onze complete beursstand oplossing

Net zoals u, voeren wij het liefst een persoonlijk gesprek. Wilt u een afspraak maken dan kunt u ons contactformulier invullen en nemen wij snel contact met u op. Kunt u niet wachten om ons te spreken? Telefonisch zijn wij bereikbaar op 023 565 11 93.

 

Delen

Opdrachtgever

Zenergon/Dyson

Type Project

Beurs Stands
Website: Noon Design