Beursstand IAA 2018 Snoeks Automotive in Hannover

Beursstand IAA voor Snoeks Automotive

Op de internationale vakbeurs IAA (Internationale Automobil-Ausstellung) heeft Addition een beursstand geplaatst van 189 m2. De beursstand IAA is 14 x 13,5 meter en 5,5 meter hoog. Alles inclusief een kantoor, waar gasten rustig kunnen praten met het stand personeel van Snoeks Automotive. Door de hoogglans witte vloer komen de tentoongestelde prachtig tot uiting.

Deutsche Messe in Hannover

Van 20 tot 27 september zal de beurs plaatsvinden in de Deutsche Messe in Hannover. Een beurs met internationale allure en dito beursstands. Omdat Snoeks Automotive 2 wereldpremières wil onthullen tijdens de beurs werd er gekozen voor een ruimere stand. Diverse bedrijfswagens worden tentoongesteld met nieuwe en vernieuwde concepten. De Deutsche Messe is, door het aantal aanwezige bedrijven en het grote aantal stand wat gebouwd werd, ruim een week voor de daadwerkelijke beurs toegankelijk. Waardoor wij ruim de tijd hebben om op een rustige en nette manier te kunnen bouwen en de stand gereed is voor het beurspersoneel.

“Innovation always”

Het thema voor de IAA is “Innovation Always”, wat in het ontwerp van de beursstand IAA mooi tot uiting komt door het strakke en high-tech ontwerp. Het vernieuwende in deze stand is de transparante ontvangstruimte. Dit is exact wat Snoeks Automotive wilt uitstalen; een transparante en high-tech organisatie. Met een filosofie waar vernieuwende en grensverleggende ideeën hoog in het vaandel staan.

Addition ook een internationale partner

Addition is inmiddels een bekende naam bij zowel nationale als internationale organisaties. Zowel het ontwerp als de productie wordt in eigen beheer gedaan. Waardoor er snel geschakeld kan worden en gewerkt wordt naar de wensen van onze klanten. Ook transport, opslag en op-en afbouw doen wij met onze eigen medewerkers. Voor onze klanten erg prettig dat er één contactpersoon is, waarmee alle beurs gerelateerde zaken georganiseerd worden.

 

Ontwerp: Robert Peters
Technische realisatie: Addition bv

Beursstand ontwerp & productie

Bent u op zoek naar een creatieve partner voor uw beursstand of wilt u gewoon even van gedachten wisselen? Neem gerust contact met ons op, de koffie staat klaar bij ons op kantoor. Voordat u in de auto stapt is een kort belletje verstandig, dat weten we zeker dat we alle tijd voor u hebben.

Delen

Opdrachtgever

Snoeks Automotive

Type Project

Beurs Stands
Website: Noon Design