Beurs stand AB Flexkracht

In opdracht van AB Flexkracht een mooie strakke ALLinStand geplaatst op de SMTB Vakbeurs (Stichting Mechanisatie Tentoonstelling Bollenstreek).
De stand werd geplaatst op de EXPO Haarlemmermeer en is 5 x 4 meter

ALLinStand is een initiatief van Addition bv. Door jarenlange ervaring in de stand-, event- en decorbranche
weten wij inmiddels heel goed hoe we kunnen inspelen op de vraag vanuit deze branche.
Het idee van ALLinStand is ontstaan door de toenemende vraag naar standaard huurstands, echter niet verkrijgbaar met uw eigen identiteit.
Daarvoor zou u bij een (kostenverhogende) standontwerper en de custom standbouwer terecht komen, of gebruik maken van de systeem standbouw, waarin weinig of geen eigen identiteit is vast te leggen. Om aan deze vraag te kunnen voldoen hebben wij een systeem ontwikkeld met een keuze uit diverse gangbare stand maten en wel voor een redelijke ALLin-huurprijs.  Alle wanden kunnen worden voorzien van kleur,  full color visuals en logo’s, uw bedrijfsidentiteit!

Het voordeel is dat u niet de hele stand koopt, behalve de visuals die u desgewenst een jaar lang gratis bij ons kunt opslaan voor een volgende beurs.
ALLin betekent ook dat binnen deze prijs werkvoorbereiding, transport, opbouw en demontage is inbegrepen. Daarnaast mag u ook nog kiezen uit een vooraf geselecteerd meubilair assortiment. Wij hopen u met dit concept binnenkort van dienst te mogen zijn. Uiteraard zijn allerlei extra’s zoals plasmaschermen, dvd spelers, geluid tegen meerprijs leverbaar.

Ontwerp: Robert Peters
Technische realisatie: Addition & AllinStand

Delen

Opdrachtgever

AB Flexkracht

Type Project

Beurs Stands
Website: Noon Design