Beurs stand 50 plus beurs 2015 Nationale Plasdag

Op de 50+ beurs op de Jaarbeurs in Utrecht een unieke stand gebouwd voor de Nationale Plasdag in samenwerking met Manuel Velthuijsen van EBG Verhuur.

De 50PlusBeurs is ‘s werelds grootste evenement voor actieve 50 plussers en biedt de 100.000 bezoekers 6 thema’s met informatie, amusement en voordeel. Met 600 exposanten, workshops, proeverijen en presentaties. Maar ook vele optredens op podia met muziek, modeshow, dans en exposities.

Om plasklachten beter bespreekbaar te maken, organiseert de Continentie Stichting Nederland (CSN) voor het tweede jaar de Nationale Plasdag, deze vond op 17 september 2015 plaats. Tijdens de 50Plus Beurs van 15 tot en met 19 september 2015 in de Jaarbeurs te Utrecht stond deze, door Addition geproduceerde stand geheel in het teken van plasproblemen. Hier kun je op een luchtige manier informatie inwinnen over verschillende soorten plasklachten. Van incontinentie tot je plas niet goed kunnen ophouden. De Nationale Plasdag is een initiatief van Continentie Stichting Nederland (CSN) en wordt mede mogelijk gemaakt door Astellas.

Delen

Opdrachtgever

EBG Verhuur Almere

Type Project

Beurs Stands, Specials en decoratie
Website: Noon Design