AVRO Junior Songfestival 2013 Studio’s Aalsmeer

In opdracht van de AVRO moesten de kasten die gebruikt werden tijdens het optreden van Mylene en Rosanne “dansbaar” gemaakt worden. Het was de bedoeling dat er een persoon in kon staan, soepel kunnen rollen op het podium en natuurlijk stevig genoeg zijn om er zonder gevaar mee te kunnen dansen. “Gewone” kasten zijn qua maat niet toereikend, dus ontwierpen en produceerden wij een kast die aan alle eisen voldeed. Op het televisie scherm zag het er prachtig uit en uiteraard kunnen ze bij toekomstige optredens de kasten prima gebruiken.

Het Junior Songfestival is niet zomaar een zangwedstrijd op tv: het is de Nederlandse voorronde van het Junior Eurovisie Songfestival!

Tijdens de nationale finale waren “onze” custom made kasten te zien bij de live uitzending. Ze werden gebruikt bij het optreden van Mylene en Rosanne met het nummer Double Men.

Kinderen tussen de 10 en 15 jaar oud kunnen zich met een zelfgeschreven nummer inschrijven voor het Junior Songfestival. In het voorjaar zijn de auditierondes.Mylène & Rosanne waren een van de finalisten van het Junior Songfestival in september 2013. Ze wonnen en de kasten mogen in een iets ander jasje gewoon mee naar Kiev! Hoe cool is dat!

Ontwerp: Robert Peters
Technische realisatie: Addition

Delen

Opdrachtgever

AVRO

Type Project

Specials en decoratie, Decor
Website: Noon Design