Lasersnijden

Lasersnijden van ontwerp tot productie

Als je dan iets ontwerpt, dan wil je ook dat datgene wat je in je hoofd hebt er exact zo uit komt te zien en ook zo strak mogelijk! Doordat wij zelf altijd op zoek zijn naar het allermooiste resultaat met betrekking tot de ontwerpen die wij ontvangen en degene die wij zelf maken hebben wij ons al een aantal jaren toegelegd op het laseren met onze in-house machine. De resultaten zijn keer op keer verbluffend en wij worden super enthousiast van de resultaten.

De mogelijkheden met lasersnijden zijn eindeloos! Iedere gewenste vorm kan uitgesneden worden en het maken van prototypes is geen enkel probleem. Onze opdracht voor Nike is een mooi voorbeeld van de diverse mogelijkheden die wij jou kunnen bieden.

In-House lasermachines

Ontwerpen (al dan niet zelf gemaakt) produceren wij nu in een relatief korte tijd met diverse materialen.

✓ Hout (triplex, berkentriplex, MDF)
✓ Perspex
✓ Glas
✓ Karton
✓ Diverse kunststoffen zoals polyetheen/polyamide/polycarbonaat

Logo’s

Logo’s lasersnijden wij uit diverse materialen, van gevel belettering voor winkels tot logo’s voor productpresentaties. U vraagt en wij kunnen het voor u ontwerpen, produceren en desgewenst monteren op locatie. Zo maakten wij voor Bakker Bart een prachtige gevelreclame die er strak uitziet.

lasersnijden gevelreclame

 

 

Eigen ontwerp?

Heb je een eigen ontwerp of idee? Wij denken graag met je mee en zetten jouw idee om in datgene wat jij voor ogen hebt. Mail ons jouw ontwerp (liefst in EPS) en wij zetten jouw idee om in een fysiek product.

lasersnijden eigen ontwerp

 

Lasersnijden in grote hoeveelheden

Inmiddels beschikken wij over 2 lasermachines, waarvan één een groot werkoppervlakte heeft. Hiermee kunnen wij eenvoudig in het groot en in grote aantallen produceren. Of het nu gaat om hout, karton, perspex of andere kunststoffen, wij kunnen datgene lasersnijden wat jij voor ogen hebt.

lasersnijden grote hoeveelheden

 

Decoratie lasersnijden

Ook decoratieartikelen zijn uitermate geschikt om te lasersnijden, op deze manier kun je unieke objecten in een kleine oplage maken. Heb je een webshop en een fantastisch idee om in de markt te zetten, maar wil je eerst even kijken hoe jouw klanten hierop reageren? Dan is het idee uitvoeren stap 1, wij helpen jou hier graag bij.

Interesse gewekt?

Wij helpen u graag verder met het maken van logo’s, wanddecoratie, decoratie, gevelreclame, letters en nog veel meer. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Recent

Website: Noon Design